Op de afdeling Marketing Intelligence & Technologie (MIT) draait alles om kennis en het toepassen van die kennis – dus: hoe kunnen we nog slimmer werken om de opbrengst voor onze goede doelen te verhogen? Hierbij stellen we onszelf vragen als: wat levert het op? En kan dat nog beter?
We verzamelen data, en met twee grote Loterijen is die hoeveelheid indrukwekkend, doen strategische analyses en verzorgen rapportages. Onze rapportages helpen het management bij het maken van strategische beslissingen en we zorgen ervoor dat de juiste inzichten gedeeld worden met collega’s binnen de Loterij.

Naast Intelligence hebben we teams die gespecialiseerd zijn in online- en datatechnologie. We zetten online campagnesites op, onderhouden en ontwikkelen door op onze corporate sites en prijzenshops en streven er met onze datatechnologie naar dat we data snel en realtime beschikbaar kunnen maken.

Met de juiste inzichten en technologie is ons doel datagedreven werken: zorgen dat we de juiste boodschap, bij de juiste persoon op het juiste moment onder de aandacht kunnen brengen. Daarbij zorgt de technologie voor een stevig fundament die voor elke collega toegankelijk en eenvoudig in gebruik is.

Samenwerken

De afdeling MIT werkt niet alleen nauw samen met de marketingafdelingen, maar ook met bijvoorbeeld de afdelingen Ledenservice en Prijzen. Zo evalueren de collega's van deze afdeling reacties van en contact met deelnemers. Ze presenteren alle uitgevoerde analyses in handzame en praktische rapportages voor het management. Deze informatie vormt de basis voor de strategie van de Goede Doelen Loterijen.

Hoe is de afdeling georganiseerd?

Wij werken met zo’n vijftig collega’s in cross disciplinaire teams aan intelligence en technologie. Een team bestaat uit product owners, data scientisten, analisten, developers, testers en scrummasters. Allemaal hebben we een ding gemeen: we willen werken aan zaken die bijdragen aan blije deelnemers-, goede doelen- en collega’s. We verzamelen kennis en inzichten uit de hele organisatie en delen die met collega’s middels data en technologie.
We zijn ambitieus, werken hard om onze doelen te bereiken en vinden het belangrijk dat er een fijne werksfeer heerst waar gelachen wordt en we elkaar inspireren. We hebben een maandelijks afdelingsoverleg waar we kennis met elkaar delen en maandelijks ondernemen we een leuke activiteit samen. Tekenen als Rembrandt, een vossenjacht, een pubquiz – het is allemaal al voorbij gekomen.

Mijlpalen

MIT is een jonge afdeling: in februari 2020 zijn we opgericht omdat we data en technologie samen willen brengen. Ook willen we alle kennis en inzichten die we opdoen direct kunnen toepassen in onze data en technologie. Experimenteren en leren staan centraal in onze manier van werken. We dagen collega’s uit om mee te denken over onderwerpen die, naar hun mening, het verschil kunnen maken. Vervolgens krijg je ook de kans om in een korte periode de waarde ervan aan te tonen. Lukt dat? Dan gaan we er verder mee. Lukt het niet, dan stoppen we en hebben we weer iets geleerd.

Is dit jóuw toekomstige werkplek?

Ben jij aantoonbaar maatschappelijk betrokken? Heb jij uitstekende sociale, communicatieve en analytische vaardigheden? Dan ben jij misschien de teamplayer die wij zoeken.
Job alert

Wil je nooit een vacature missen?

Vragen over vacatures?

Neem contact op met onze HR afdeling via [email protected]