Human Resources (HR) houdt zich bezig met alles wat met werk en mens te maken heeft. Gemotiveerde en blije medewerkers presteren het beste, dus goede arbeidsomstandigheden en een prettige werksfeer zijn cruciaal. Daar zetten wij ons elke dag voor in.
We ondersteunen bij de werving- en selectieprocedure zodat de juiste persoon op de juiste plek terechtkomt. We helpen medewerkers bij hun loopbaanontwikkeling en faciliteren hen in hun opleidingsbehoefte.
Tevens ondersteunen, adviseren en coachen we leidinggevenden bij vraagstukken over functioneren, management, verloop en verzuim. Maar ook bij vragen van arbeidsrechtelijke aard en bij de jaarlijkse belonings- en beoordelingsronde.
Verder maken we arbeidsovereenkomsten, houden we digitale personeelsdossiers up-to-date en verwerken we mutaties in het personeelsinformatiesysteem. Daarnaast levert HR een actieve bijdrage aan de bedrijfsvoering. Hiervoor richten we ons op samenwerking en verbinding, zowel binnen als buiten de organisatie.
Mascha de Poel

Mascha de Poel
Senior HR Adviseur

'Dit is zo'n leuke organisatie: uniek, dynamisch én maatschappelijk betrokken. Ik heb ontzettend veel plezier in mijn werk. Dát gevoel wil ik ook graag meegeven aan onze medewerkers!'.

Hoe is de afdeling georganiseerd?

Human Resources heeft drie accountteams met in elk team een HR Adviseur en een HR Medewerker. Het accountteam is verantwoordelijk voor specifieke afdelingen en weet dus precies wat er speelt. Andersom weten collega’s bij welke HR collega zij terecht kunnen met vragen.
Daarnaast zijn er drie specialistenteams: Recruitment, Proces Management/Functioneel Beheer en Learning & Development. Onder ons specialistenteam Learning & Development valt ook de ‘Lottery Academy’ , ons eigen kennis- en trainingscentrum.
De accountteams en specialistenteams staan onder supervisie van de Hoofd HR. De HR Assistent is de vliegende keep die helpt en ondersteunt waar dat nodig is.

Danielle Mooij
Senior HR Medewerker

'Werken met gedreven, professionele en enthousiaste collega's hoe leuk is dat?'
Danielle Mooij

Mijlpalen

De loterijen streven naar een meer divers personeelsbestand. Om dit te bereiken ondernemen we verschillende activiteiten. Al enige jaren hebben we betaalde werkervaringsplaatsen voor mensen met een beperking of bijvoorbeeld statushouders. Op elke afdeling bieden we deze collega’s de kans om werkervaring op te doen, zodat ze daarna kunnen solliciteren op een vaste baan, binnen of buiten onze organisatie. In 2020 hebben we besloten een deel van ons sollicitatieproces te anonimiseren. De leidinggevenden selecteren op basis van de geanonimiseerde cv’s en motivatiebrieven wie ze willen uitnodigen.

Is dit jóuw toekomstige werkplek?

Houd jij van afwisselende en dynamische werkdagen en heb je een hands-on mentaliteit? Ben jij vriendelijk, geduldig en kun je goed luisteren? Dan beschik je over de juiste eigenschappen om te werken op onze afdeling Human Resources.
Job alert

Wil je nooit een vacature missen?

Vragen over vacatures?

Neem contact op met onze HR afdeling via [email protected]