De afdeling Dataservice is de ruggengraat van de Goede Doelen Loterijen. Wij ontwikkelen en beheren het volledige IT-landschap. Wij zien erop toe dat alle IT werkt: wij zorgen dat alle speelrondes vlekkeloos verlopen, ontwikkelen en beheren de IT-systemen die hiervoor nodig zijn maar regelen ook de digitale werkplekken van onze ruim 800 collega’s.
In multidisciplinaire teams werken we samen om ons IT-landschap te beheren en steeds verder te ontwikkelen. We zoeken altijd naar innovatieve mogelijkheden en nieuwe technieken om onze IT beter, sneller en efficiënter te maken.
Bij alles wat we doen staat continuïteit, betrouwbaarheid en veiligheid voorop: we hanteren een foutmarge van 0 bij processen voor selecties, verkoop van loten, incasso’s, trekkingen en uitbetalen van prijzen.
Anne de Bie

Merel ter Hark
- Coördinator Supportdesk

‘Je kunt niet om onze IT-afdeling heen'

Hoe is de afdeling georganiseerd?

Bij Dataservice werken ruim 60 gepassioneerde professionals. Zij zijn onderverdeeld in vijf domeinen: Architectuur & Analyse, Core Gateway, Selecties, Proces- & Servicemanagement en End User Computing, inclusief een Servicedesk.
IT is er voor iedereen. We werken samen met alle afdelingen van de loterijen, maar ook met externe partijen. Het werk is internationaal omdat we voortdurend in contact zijn met collega’s van de Postcode Loterijen in het buitenland om samen de beste IT-oplossingen te realiseren.

Mijlpalen

Onze meest recente succes is de introductie van het nieuwe Bingospel van de VriendenLoterij. We hebben in korte tijd technische oplossingen verzonnen, waardoor deelnemers online kunnen meespelen. Daarnaast hebben we recent onze hele IT-infrastructuur overgezet van datacenters naar een toekomstbestendige cloudoplossing.

Matthias ter Maten
- Tester

'Leuk zo'n dynamisch bedrijf dat voortdurend in beweging is. Dat levert continu allerlei IT-wensen van collega's op, die ik samen met ontwikkelaars zo snel mogelijk probeer te realiseren.'
Matthias ter Maten

Is dit jóuw toekomstige werkplek?

Houd jij van werken in een dynamische omgeving? Ben jij in staat om een technisch verhaal toegankelijk te vertellen aan mensen zonder technische achtergrond? Beschik je over eigenschappen zoals resultaatgerichtheid, besluitvaardigheid en stressbestendigheid? Misschien kun jij dan ons team komen versterken.
Job alert

Wil je nooit een vacature missen?

Vragen over vacatures?

Neem contact op met onze HR afdeling: 020-6732446