Een vlot en soepel contact met deelnemers aan onze Goede Doelen Loterijen is essentieel voor deelnemerbehoud. Onze collega’s van afdeling Ledenservice zorgen voor de hoogst mogelijke enthousiasme bij onze deelnemers, door van elk contact een verrassend mooi moment te maken. We beantwoorden dagelijks duizenden vragen en verzoeken via telefoon, chat, e-mail, social media. De afdeling bestaat uit de volgende teams: Operations, Workforce Intelligence en Winnaars en Bevestiging.

Operations

Team Operations zorgt ervoor dat alle contacten met deelnemers op tijd, in een keer goed en met veel gemak  worden afgehandeld. Een hele verantwoordelijkheid, want jaarlijks hebben we meer dan 1.500.000 contactmomenten met onze deelnemers via telefoon, chat, e-mail, social media, post en zelfs in levende lijve op kantoor! Onze 250 Deelnemer Specialisten geven deelnemers informatie over de loterijen, campagnes en goede doelen. Ook voeren zij wijzigingen door in de ledenadministratie als dat nodig is. Daarnaast zijn de Kwaliteit Specialisten, de Proces Specialisten en de Trainers continu bezig om de processen, de informatievoorziening en de trainingen zo in te richten dat de Deelnemer Specialisten de deelnemers zo goed en snel mogelijk kunnen helpen.

Workforce Intelligence

Team Workforce Intelligence ondersteunt de operatie en zorgt ervoor dat al deze contactmomenten een zo laag mogelijke doorlooptijd en/of antwoordsnelheid hebben. Zo maken zij een forecast van de verwachte voorraden, telefoontjes, chats, webcare berichten en e-mails per dag. Op basis hiervan plannen ze het aantal Deelnemer Specialisten. Daarnaast zorgen zij voor de dagsturing zodat wij ten alle tijden de deelnemer zo snel mogelijk kunnen helpen. Ook zorgen zij ervoor dat onze techniek optimaal functioneert en dat de rapportages optimaal zijn ingericht voor het best mogelijke contact met onze deelnemers. Zij koppelen bijvoorbeeld deelnemer signalen en processen voor verbetering terug naar de organisatie zodat we de customer journey voor onze deelnemer continue kunnen blijven verbeteren.

Winnaars & Bevestiging

Team Winnaars is operationeel verantwoordelijk voor de naturaprijzen van de Nationale Postcode Loterij en VriendenLoterij. Elke maand zorgt het team ervoor dat honderdduizenden winnaars met een positief gevoel terugkijken op het winnen van hun prijs. De afdeling ziet toe op optimale communicatie in winnaarsbrieven en op de websites waar winnaars hun prijs kiezen. Zij coördineren ook de logistieke prijzentrajecten en onderhouden contacten met leveranciers en distributiecentra. Team Bevestiging is er daarnaast verantwoordelijk voor dat alle bevestigingen die wij naar onze deelnemer sturen correct en zo snel mogelijk verzonden worden.

Is dit jóuw toekomstige werkplek?

Houd jij van afwisselende en dynamische werkdagen en heb je een hands-on mentaliteit? Ben jij vriendelijk, geduldig, servicegericht en kun je goed luisteren? Dan beschik je over de juiste eigenschappen om te werken op onze afdeling Ledenservice, waar alles draait om prettig contact met deelnemers en prijswinnaars.
Job alert

Wil je nooit een vacature missen?

Vragen over vacatures?

Neem contact op met onze HR afdeling via [email protected]