De afdeling TV en Evenementen zorgt voor naamsbekendheid voor de Postcode Loterij en VriendenLoterij. Met spraakmakende televisieprogramma's bereiken we een groot deel van Nederland. Ook de op maat gemaakte evenementen spelen hierin een belangrijke rol.

Televisie

De afdeling TV maakt regelmatig reportages van projecten van goede doelen. Dit beeldmateriaal wordt dan ingezet bij de diverse programma’s. Ook is de afdeling altijd op zoek naar een geschikt format dat geheel in het teken kan staan van een goed doel. Ook de jaaroverzichten die vertoond worden op de Goed Geld Gala's, het moment waarop bekend wordt hoeveel we aan onze goede doelen kunnen uitkeren, komen uit de koker van de afdeling TV en Evenementen.

Evenementen

De afdeling Evenementen organiseert arrangementen en evenementen voor winnaars van beide Loterijen. Deelnemers worden als ware VIP’s in de watten gelegd. Zo proberen we onze deelnemers onvergetelijke herinneringen mee te geven.
Ook organiseren we bijzondere momenten voor winnaars en hun buren. Een iconisch terugkerend evenement van de Postcode Loterij is het wijkfeest rondom de bekendmaking van de PostcodeKanjer aan het begin van het nieuwe jaar.
Harold Broekhuizen

Harold Broekhuizen
- Projectleider

'De Goede Doelen Loterijen hebben mij de kans gegeven om mezelf te ontwikkelen in het evenementen vak. In ons duurzame pand in Amsterdam en op locatie werken aan afwisselende events voor deelnemers en beneficiënten zorgen ervoor dat ik al jaren met plezier naar mijn werk ga.'

Hoe is de afdeling georganiseerd?

De afdeling Evenementen bestaat uit Projectleiders en Supervisors. De afdeling TV is verdeeld in meerdere teams:
- Programma coördinatoren: deze collega’s zijn inhoudelijk verantwoordelijk voor de TV programma’s.
- Online content: deze collega’s zorgen voor content voor de online en social kanalen.
- Prijsuitreikingen: deze collega’s produceren alle prijsuitreikingen van beide loterijen.
- Beethoven producties: dit zijn de collega’s die zelf interne (bedrijfs-)films maken maar ook beeldmateriaal filmen en monteren voor diverse TV programma’s.

Is dit jóuw toekomstige werkplek?

Heb jij goede communicatieve en redactionele vaardigheden? Ben jij een organisatietalent  en creatief en beschik je over doorzettingsvermogen? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken bij de afdeling TV en Evenementen.
Job alert

Wil je nooit een vacature missen?

Vragen over vacatures?

Neem contact op met onze HR afdeling via [email protected]