Harold Broekhuizen

Harold Broekhuizen - Projectleider

‘Wij werken altijd voor blije mensen'
Hoe leuk is het om alleen maar evenementen te mogen organiseren en jaarlijks daardoor tienduizenden mensen te verblijden? Bij de Goede Doelen Loterijen (Nationale Postcode Loterij en VriendenLoterij) is het een feit. Op de afdeling Evenementen is Harold Broekhuizen projectleider. 'Het bruist hier van de creativiteit en mogelijkheden.'

“We doen er hier alles aan om winnende deelnemers in de watten te leggen”, legt Harold uit. Harold werk er inmiddels ruim 15 jaar. Dan moet het wel erg leuk zijn! “Zeker. Natuurlijk doe ik niet al die jaren hetzelfde. Door de afwisseling, de mogelijkheden en al die blije mensen ga ik nog elke dag met veel plezier naar m’n werk.”

Bijzonder en exclusief

De afdeling Evenementen organiseert arrangementen en evenementen voor winnaars van de loterijen: Nationale Postcode Loterij en VriendenLoterij. Harold: “Alles wat we hier doen is gericht op onze deelnemers en winnaars. Dat varieert van een ontvangst van één winnaar tot een groot concert in de Ziggo Dome. Hapje, drankje, cadeautje, soms Gaston erbij, elk evenement is een belevenis en moet voelen als iets bijzonders en exclusiefs. Het is onze manier om deelnemers te bedanken. Zonder hen verkopen we geen loten en kunnen we niet zoveel mooie goede doelen steunen.”

Kanjerfeest

Waar Harold het meest trots op is in z’n werk zijn de wijkfeesten rondom de PostcodeKanjer aan het begin van het jaar. “Deze heb ik mee mogen vormgeven en bijschaven. Het is echt een volwaardig evenement geworden. En wat komt er veel bij kijken; locatie, vergunningen en catering bijvoorbeeld en samenwerken met veel verschillende mensen. Bij zo’n Kanjerfeest komen trouwens niet alleen winnaars, de hele wijk is dan van harte welkom. Ons doel is altijd om het goede werk van de loterij en de vele mooie prijzen op een positieve manier over te brengen aan (potentiele) deelnemers.”

Echt Nederlands

“Waar ik ook met een goed gevoel op terugkijk is het VriendenLoterij winnaarsweekend in Center Parcs. Absoluut een mooie mix van fun en inhoud. Met leuke activiteiten, zoals een tennisclinic met Richard Krajicek en een judoclinic met Dennis van der Geest. En hitbingo met onze ambassadeurs Gerard en Irene. Heel gezellig! Er was zelfs een winnaar die z’n partner ten huwelijk vroeg. Je maakt het allemaal mee.

Door de jaren heen heb ik m’n lessen hier ook wel geleerd. Zoals dat je goed voor ogen houdt wie je doelgroep is als je iets organiseert. Wat vindt de gemiddelde deelnemer leuk? In het begin probeerde ik nog wel eens door te drukken wat ik zelf leuk vond. Maar als dat niet aanslaat, tja voor wie doe je het dan? Dat moet je dus heel snel loslaten. Of er ook nog iets is waar ik na 15 jaar nog steeds over verbaas? Jazeker! De run op gratis hapjes. Ik weet natuurlijk dat Nederlanders dol zijn op gratis. Maar toch kijk ik nog steeds met verbazing naar een aanval op de bitterballen of andere hapjes. Je hoeft op een evenement maar binnen te komen met een schaal vol lekkers en mensen vliegen er massaal op af. Ook al kom je nog tien keer langs, dat verandert nooit!”
Job alert

Wil je nooit een vacature missen?

Vragen over vacatures?

Neem contact op met onze HR afdeling via [email protected]